Malzemeler:
1 adet soğan
3-4 yemek
kaşığı sıvı yağı
2-3 adet sivri
biber
Yarım kg
mantar,
2 adet orta boy
domates
2 diş sarımsak
Nane,kekik,Karabiber,
pul biber
Tuz
YAPILIŞI;
İnce ince
doğradığımız soğan ve biberler sıvı yağda kavrulur.
Üzerine ince
ince doğradığımız mantarlar ilave edilip yüksek ateşte mantarlar suyunu salıp
çekene kadar kavrulur.
Daha sonra
kabuklarını soyup küp şeklinde doğradığımız domates ilave edilip karıştırılır.
Son olarak ince
ince doğradığımız sarımsak, baharatlar, tuz ilave edilip karıştırılır.
Kısık ateşte
biraz daha pişirilip servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder