Malzemeler:
2 su
bardağı kuskus
Kırmızı
közlenmiş biber
Kornişon
turşusu
Mısır
Konservesi
3-4
yemek kaşığı zeytin yağ
Limon
5-6 dal
dereotu
Yapılışı:
Tencereye su ve tuz
ilave edilerek kaynatılır.Kaynayınca kuskuslar ilave edilir.Yaklaşık
15-20 dk kadar bol suda haşlanır.Pişen kuskuslar soğuk sudan geçirilerek
süzülür.
Biber ve
kornişon turşuları küçük küçük kesilir.Dereotu ince kıyılır.
Mısır
konservesi süzülür.
Tüm
malzemeler büyük bir kaba konur.Üzerine kuskus eklenerek karıştırılır.
Zeytin yağı,limon
ve tuz karıştırılarak sos yapılır ve
salataya ilave ederek karıştırılır.
Salata
süslenerek servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder