Malzemeler:
1 adet soğan
3-4 yemek kaşığı sıvı yağı
2 adet yeşil sivri biber
1 adet kırmızı salçalık biber
1 adet sarı Kaliforniya biberi
Yarım kg mantar
2 haşlanmış tavuk budu
1 yemek kaşığı salça
2 diş sarımsak
Nane,kekik,Karabiber, pul biber
Tuz
YAPILIŞI;
İnce ince doğradığımız soğan ve biberler sıvı yağda kavrulur.
Üzerine doğradığımız mantarlar ilave edilip yüksek ateşte mantarlar
suyunu fazla salmadan kavrulur.
Daha sonra haşlanmış ve parçalara ayrılmış tavuk ile salça ilave
edilip karıştırılır.
Son olarak ince ince doğradığımız sarımsak, baharatlar ve tuz ilave
edilip karıştırılır.
Kısık ateşte biraz daha pişirilip servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder