Malzemeler:
9 adet tost ekmeği
1 çay bardağı yoğurt
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı kuru kekik
1 çay kaşığı pul biber
Tuz
9 adet dilimlenmiş kaşar peyniri
18 çeri domates
2 yeşil biber
Susam
Çörek otu
YAPILIŞI:
Bir kasede yoğurt nane,kekik ve pul biber karıştırılır.İsteğe göre biraz tuz eklenebilir.
Dilimlenmiş tost ekmekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizilir.
Yoğurtlu karışımdan her birinin üzerine 1 yemek kaşığı dökülür ve kaşığın tersiyle yayılır.
Sosun üzerine kaşar peynirleri yerleştirilir.
Üzerine dilimlenmiş domatesler yerleştirilir.
Susam ve çörek otu serpilir.
Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında kızarana dek pişirilir.
Sıcak servis edilir.
NOT:Üzerine istenilen farklı malzemelerden konabilir.