Malzemeler:
4 Adet Kabak
4 Adet Patates
3 Adet Yumurta
1 Su Bardağı
Yoğurt
1 Su Bardağı Un
1/2 Su Bardağı
Sıvıyağ
1 Paket Kabartma
Tozu
Tuz
Karabiber
Kaşar Peyniri
Rendesi
Patatesler ve
kabaklar çok küçük şekilde küp küp doğranır.
Diğer tüm
malzemeler geniş bir kasede mikserle çırpılır.
İçerisine
doğranmış patatesler ve kabaklar ilave edilip kaşıkla karıştırılır ve sıvıyağ
ile yağlanmış dikdörtgen borcama konur.
170 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Fırından çıktıktan sonra sıcakken kaşar peyniri rendesi ile servis edilir.
170 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Fırından çıktıktan sonra sıcakken kaşar peyniri rendesi ile servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder