Malzemeler
2 adet orta boy
domates,
3 adet biber,
10 dilim sucuk,
(minik doğranmış)
Yarım demet
maydanoz,
Yarım demet
dereotu,
2 adet yumurta,
2 su bardağı un,
Yarım çay
bardağı sıvı yağ,
1 çay bardağı lor peynir,
1 su bardağı
rendelenmiş kaşar peyniri.
YAPILIŞI;
Domateslerin
kabukları soyulur ve küp küp doğranır.
Biber ve
sucuklar minik olacak şekilde doğranır.
Dereotu ve
maydanoz ayıklanıp ince ince kıyılır.
Doğranan
malzemeler bir kap içerisinde karıştırılır.
Ardından kaşar
hariç kalan malzemelerin tümü karıştırılır.
Hazırlanan tart
harcı fırın tepsisine yaydırılır.
Üzerine kaşar
rendesi serpiştirilir ve önceden ısıtılan 180° fırında üzeri kızarıncaya kadar
pişirilir.
İlk sıcağı
çıktıktan sonra dilimlenerek servise sunulur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder